Din dorinta de a intocmi o baza de date care sa cuprinda automobilele din gama "M" care au supravietuit, preluand modelul cluburilor monomarca de traditie din intreaga lume, ARO M461 CLUB ROMANIA a deschis in iunie 2006 "Registrul M". Vom incerca in acest mod, pe baza de comparatii si aprecieri bazate pe tipul automobilelor, totul in stransa legatura cu seria de sasiu si motor, sa identificam exact productia totala "M" si perioada de fabricatie a fiecarei variante in parte. Pe site va fi publicata o baza de date care va contine seriile de sasiu care au supravietuit, numele Dvs si datele de contact vor ramane confidentiale si vor fi folosite pentru informarea Dvs. cu privire la noutatile aparute pe site si evenimentele organizate de club.
 
Cum identificam un M ?
 
Va reamintim ca seria de motor se afla la toate modelele stantata pe partea superioara stanga a blocului motor, Seria de sasiu la modelele M59 si M461 este stantata pe brida de fixare a arcului dreapta fata iar la modelul ARO M461 C pe sasiu, partea laterala drepta fata. La modelele M59 placa de identificare este metalica fiind sudata in compartimentul motor, pe peretele despartitor, in partea dreapta sus. La modelele M461 si ARO M461 C civile placa de identificare este din aluminiu si este montata pe plansa de bord iar la variantele militare in spatele scaunului din dreapta, pe lateralul cutiei de sustinere a banchetei.
 
Va rugam sa completati acest formular cat mai exact cu toate datele Dvs si ale masinii. Preluati aceste date direct de pe masina si nu din talon sau Carte de identitate.  La modelele  M461 si ARO M461 C va rugam sa indicatii  in sectiunea comentarii daca  dupa  campurile  "AUTOMOBIL  M461"  si  "MOTOR  M207 "  pe placa este  stantata vreo litera (A/B/C).